Automatisatie poorten

Automatisatie verhoogt het comfort aan uw woning, kantoor of handelspand. Bent u het beu om in de regen uw poort open te maken? Elektriciteit By Desmedt biedt u tal van mogelijkheden voor automatisatie van uw poorten. De poorten kunnen op verschillende manieren aangestuurd worden vb: codeklavier, afstandsbediening, drukknop, smartphone, enz.

Garagepoort laten automatiseren

Een bestaande poort automatiseren vergt weinig ruimte waardoor het automatische systeem op bestaande poorten en garagedeuren makkelijk te installeren is door een elektricien. 

Rolluiken & screens automatiseren

Elektricien Joris automatiseert ook rolluiken en screens. Het oprolmechanisme van de band wordt hier dan vervangen door een motor.

Toegangscontrole

Van eenvoudige toegangssystemen tot geïntegreerde oplossingen.

Via verschillende sloten en sleutels heeft u wellicht een manier gevonden om bepaalde delen van uw woning, kantoor of handelspand af te sluiten. Maar helaas gaan sleutels wel eens verloren, worden ze gekopieerd of gestolen, waardoor u risico loopt tot ongewenste toegang van personen

Dankzij de efficiënte systemen van Elektriciteit By Desmedt kunt u dit vereenvoudigen. Hier zijn tal van mogelijkheden. Denk maar aan identificatie via een toegangscode vb: codeklavier, badge of u kan het systeem integreren op uw alarmsysteem of bewakingscamera’s.

Automatisatie poorten realisaties


Als vakman hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om grote of kleine elektriciteitswerken. We zijn trots op elke realisatie en tonen ze graag aan u ter inspiratie.