|| Innovatieve elektrotechniek, esthetische afwerking ||

Inspiratie details van enkele realisaties

 Joris Desmedt: Voor elk type project vertrekken we vanuit de specifieke noden van de klant. Vanuit onze ruime ervaring zijn we in  staat creative realisaties uit te voeren die technisch perfect in elkaar zitten en die naadloos integreren met de bestaande architectuur.   Hierbij stellen we een breed gamma aan technieken voor: van kwalitatief betaalbaar tot high-end luxueus. Ons trouwe  klantenbestand  omvat particulieren, zaakvoerders, architecten, winkelketens en projectontwikkelaars.

Verlichting

Naadloze integratie

Of het nu gaat om drukknoppen, stopcontacten, touchscreen, muziekboxen of rookmelders, elektriciteit by Desmedt kan indien gewenst de materialen en kleuren altijd afstemmen op het interieur. Esthetiek kan bijzonder belangerijk zijn voor de klant, naast een correcte implementatie uiteraard. We streven naar uniformiteit in een woning of kantoor. Dit doen wij heel vaak door gebruik van 'trimless' materiaal dat egaal ingebouwd is in de muur of een bijpassende schakelaar, stopcontact die mee opgaat in het interieur.

Bijvoorbeeld: pendelverlichting monteren we zo dat de kabel rechtstreeks het plafond in duikt. Dat oogt netter en eleganter dan met een plafondpotje. Die verzorgde afwerking trekken we door in alles wat we doen. Zo ook op onze website en in onze sociale media.

Ontdek onze diensten