Diensten

Het is met de grootste passie dat Elektriciteit By Desmedt elektriciteitswerken uitvoert. Ons doel is om u te voorzien van een technisch perfecte, en met oog voor detail afgewerkte elektrische installatie. En dit binnen een voor u aanvaardbaar budget.

Verlichting en relighting

U wilt uw woning, kantoor of handelszaak de juiste sfeer geven dan kunnen wij samen met u op zoek gaan voor de passende verlichting met een uitzonderlijke resultaat .

Domotica

Domotica heeft tal van mogelijkheden en stelt u in staat uw leven eenvoudiger te maken. Beheer al uw elektrische toepassingen vanaf één centraal toestel. Elektriciteit By Desmedt voorziet u van de voor u meest geschikte installatie.

Automatische poorten

Uw bestaande garagepoort laten automatiseren verhoogt het comfort in uw woning. We hebben de nodige kennis om poorten, rolluiken, hekwerk en screens te automatiseren. We staan u bij met het nodige advies en voorzien u van de meest geschikte oplossing.

Ventilatie

Elektriciteit By Desmedt heeft zich gespecialiseerd in de installatie van mechanische ventilatiesystemen, geeft u advies en volgt het EPB-verslag voor het plaatsen en installeren van Ventilatiesysteem C en Ventilatiesysteem D.

Algemene Elektriciteit

Bij elke nieuwbouw of verbouwing dienen elektriciteitswerken uitgevoerd te worden. Of het nu gaat om kleine werken zoals het aansluiten van verlichting en plaatsen van stopcontacten of grotere werken zoals elektriciteitskabels aanleggen.

Camerabewaking en alarm

De beveiliging van uw huis is niet volledig zonder camerabewaking en alarm. Met deze systemen heeft u 24/7 controle over uw woning. Elektriciteit By Desmedt zorgt voor een integratie met iPhone of iPad. Zo kan u ook vanop afstand alles blijven volgen.