Diensten

Op zoek naar een oplossing op maat voor uw elektriciteit, verlichting, domotica of hernieuwbare energiesystemen? 

Bij elektriciteit by Desmedt rekent u op kwaliteit, sthetiek en innovatie. Zowel voor totaalprojecten als kleinere opdrachten.

"Van kwalitatief betaalbaar tot high-end luxueus."

 

Algemene elektriciteit

 Algemene elektriciteit

Wij bieden permanentie, ook na oplevering . 

Onze taak omvat naast elektriciteitswerken het oplossen van storingen, herkeuringen & herstellingen. 

Domotica

Wij kunnen meehelpen om uw dagdagelijks leven makkelijker en comfortabeler te maken door uw woning of werkplaats te automatiseren.

 Je bedient vanop afstand de verlichting, elektrische toestellen, gordijnen, audio, video, verwarming en alarm alsook het energiebeheer in je woning of gebouw tot het automatisch schakelen van tuinverlichting. Indien u wenst kunnen wij uw project laten schakelen met voice assist, u bedient dan uw verlichting, tv en etc. met uw stem.

Verlichting

Verlichting:

Bij ons lookbook kan u deze look & feel ervaren.

Wij werken met de verlichting van talrijke verlichtingsfabricanten/ontwerpers die we combineren om zo tot een uitzonderlijk resultaat te komen. En als het kan laten wij het plafondpotje van uw pendel achterwege zodat de kabel van uw pendel netjes rechtstreeks het plafond in duikt.

 

Audio installatie:

Volgens de wens die de klant wenst tot zelf volledig trimless muziekboxen die sereen in het interieur verwerkt worden.

 

Wi-fi en netwerkbekabeling:

Wij zorgen voor een solide en overzichtelijk netwerk via een patchkast op uw kantoor of een vereenvoudigd met een thuis wi-fi netwerk

Bekabeling brand, alarm en camera:

Hier voorzien wij de bekabeling alsook de mogelijkheid indien gewenst dat de zichtbare elementen trimless/ sereen kunnen ingebouwd worden in het interieur.  

 

Hernieuwbare energie:

Wij loodsen klanten op een persoonlijke manier door het proces van hernieuwbare energie, zo wordt op een voordelige wijze en efficient stroom geproduceerd. Dit doen wij door gebruik van zonnepanelen, thuisbatterij en laadpunt.