Domotica

Domotica is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vaak associëren mensen ze met complexe schakelingen, te duur, terwijl domotica zoveel meer te bieden heeft en niet duurder is dan een drukknopinstallatie. Domotica bestaat voor ieder budget. Denk maar aan alle lichten uit met 1 knop wanneer u gaat slapen, bepaalde lichten dimmen met een knop wanneer u een bepaalde sfeer wil creëren en waarom niet de rolluiken laten automatiseren?

Domotica werking

Domotica systemen bieden heel wat mogelijkheden om u het leven eenvoudiger te maken. De domotica-installatie integreert verschillende elektrische toepassingen in huis tot één centrale touchscreen bediening. De meegeleverde domotica software van deze controller is zeer gebruiksvriendelijke en laat u toe om uw domotica systeem op elk moment aan te passen aan uw behoeften. 

Een domotica systeem in huis hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Door de flexibele mogelijkheden kunt u uw domotica-installatie makkelijk uitbreiden met extra mogelijkheden. U kunt dus perfect starten met een basisinstallatie waarbij u al geniet van een verhoogd comfort en later een upgrade uitvoeren als finishing-touch.

Domotica installatie


Vereenvoudig uw leven en laat domotica installeren bij u thuis.

Parlofoon


Laat u bijstaan door een ervaren vakman voor de installatie van uw parlofoon.

Videofoon


U weet graag wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld? Kies dan voor videofonie.

Domotica realisaties


Als vakman hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Of het nu gaat om grote of kleine elektriciteitswerken. We zijn trots op elke realisatie en tonen ze graag aan u ter inspiratie.